All about Kikoys

Kikoys zijn er in heel veel verschillende soorten en maten.

Hieronder volgt een beschrijving van de verschillende soorten kikoys die er zijn.

 

 

 

slidefoto6

  *Gewone of classic kikoy:  Gemaakt van 100* katoen en verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren  Afmeting 98 cm bij 160 cm zonder de franje

 

 

 

 

 

soft kikoy
soft kikoy

*Soft Kikoy: De soft kikoy is ook gemaakt van 100% katoen maar is zachter en heeft een zijdeachtige glans. Hij is iets groter, 105 cm bij 170 cm en heeft een zeer luxe uitstraling!

 

 

 

 

 

 

kikoy badlaken
kikoy badlaken

*Kikoy badhanddoeken ofwel kikoy towels: Aan de ene kant een fleurige kikoy, aan de andere kant heerlijk zachte badstof.  Super zijn deze trendy strandlakens die veel gezien worden op Ibiza en bij de jet set in Amerika. Aan de badstofzijde zit meestal een klein zakje opgenaaid wat afgesloten wordt door middel van klittenband. Handig om je mobiel of wat losgeld in te bewaren. De kikoy badlakens kunnen gebruikt worden als handdoek maar hij kan ook als pareo gedragen worden. De kikoy towel is 93 cm by 160 cm

 

 

 

 

GECOMPRWEBSHOP FOTOS PRODUKTEN GOED 040* Kikoy extra extra Large: Deze kikoys zijn echt heel groot! 225 cm bij 145 cm. Hij kan gebruikt worden om lekker met zijn tweeen op te liggen op het strand maar wordt ook gebruikt als tafelkleed of als grand foullard.

 

 

 

 

 

supergrote handdoek xxl
Kikoy handdoek XXL

* Kikoy badhanddoek extra extra large: Deze supergrote kikoy badhanddoek met een afmeting van 225 cm ij 145 cm kan ideaal gebruikt worden om lekker met zijn tweeen tegelijk op te liggen. Ook wordt hij veel gebruikt als picknick kleed of als speelkleed voor de baby.

 

 

 

 

 

gecomprimeerde foto soft kikoy towel blauw1 *Soft Kikoy towel: De soft kikoy towel bestaat aan de ene kant uit een soft kikoy en aan de andere kant lekkere zachte badstof. De afmeting is 103 cm bij 170 cm. Wil je een luxe en tegelijkertijd hip strandlaken, kies dan voor deze variant!

 

 

 

 

Let op: De maten van de kikoys zijn de ongeveer maten, per zending kunnen er kleine verschillen in de afmetingen zitten.